Eindelijk: de folders zijn klaar!

  • Redactie
  • augustus 27, 2016
  • Reacties uitgeschakeld voor Eindelijk: de folders zijn klaar!
  • Blog

De folders zijn af! Eindelijk! Ik durf niet te bekennen hoe lang we hier aan hebben gewerkt. Welke informatie willen we precies vermelden, hoe zorgen we voor een genuanceerd verhaal? Hoe vertalen we alle ingewikkelde wetenschappelijke namen naar eenvoudig te lezen tekst die iedereen ook gewoon begrijpt?

Het resultaat mag er zeker wezen: een mooie, overzichtelijke folder met precies genoeg informatie om te kunnen begrijpen wát CBD nu eigenlijk is, en hoe het op ons lichaam werkt. Maar ook: wat de verschillen zijn in extractiemethoden.

Omdat het KOAG KAG behoorlijk streng is in de richtlijnen omtrent het geven van informatie over voedingssupplementen (je mag dus niet zeggen dat CBD ontstekingsremmend IS of helpt tegen…), was het geen eenvoudige opgave om toch die informatie te geven waar mensen naar op zoek zijn. Ik hoop echt dat hier in de toekomst verandering in komt en dat we gewoon met meer duidelijkheid mogen zeggen waar CBD zoal goed voor is -zonder dat je een boete riskeert als bedrijf…